NARUČITE SE

Nakon što ispunite i pošaljete donji obrazac kontaktirati ćemo vas u najkraćem mogućem roku (obično unutar istog radnog dana) kako bi se dogovorili za točan termin vašeg dolaska.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na +385 (0)51 678 678 ili 678 679

Zašto su nam potrebne informacije?

Informacije koje od vas tražimo pomažu nam da vam predložimo najbolje rješenje i napravimo ponudu prilagođenu vašim potrebama. Svi vaši osobni podaci su s nama sigurni i koristiti će se isključivo u gore spomenute svrhe.

 

Suglasnost i zaštita podataka

Slanjem e-poruka putem ovog obrasca prihvaćate da Smile Studio prikuplja vaše e-poruke u svrhu slanja ponude, dodatnih informacija i za interne potrebe. Više informacija o tome gdje i kako koristimo i čuvamo vaše osobne podatke možete pročitati na stranici “Zaštita podataka”.

 

Panoramska slika

Bez panoramske slike čeljusti ne možemo vam predložiti detaljnije rješenje i plan terapije. Možete se naručiti na besplatan prvi pregled u Smile studio gdje ćete dobiti plan terapije s financijskom ponudom.

 

Fotografije osmijeha

Da bi vam mogli predložiti rješenje i plan terapije za estetsku promjenu vaših zubi, potrebne su nam oštre fotografije vašeg sadašnjeg osmijeha iz dva kuta. Puno bi nam pomogle i fotografije vaših gornjih i donjih zubi (vidi primjer). Ili se možete naručiti na besplatan prvi pregled u Smile studio gdje ćete dobiti plan terapije s financijskom ponudom.

Pošaljite nam panoramsku sliku zuba ili osmijeha

File(s) size limit is 20MB.

Pristajem na politiku privatnosti Smile studia.